Mensen

 

Wu Wise bestaat op dit moment uit twee medewerkers en een groot netwerk van professionals om haar heen. Mensen zijn de sleutel tot succes en daarom investeert Wu Wise in duurzame relaties; zowel met haar klanten, leveranciers als medewerkers.

Onze mensen

Nicky Hoenderboom - Directeur / Eigenaar, Sales & Marketing

Wu Wise is aan het einde van 2007 opgericht door Nicky Hoenderboom.

Servicegericht ondernemen

Met een achtergrond aan de hotelschool ben ik al vrij snel na mijn afstuderen de ICT ingerold. Hier vervulde ik diverse functies op het snijvlak van mens en ICT.

Zo werkte ik als incident coördinator, consultant en service manager voor een grote IT organisatie en was ik bij een full-service internetbureau verantwoordelijk voor de sales van beheeractiviteiten.

Als zelfstandige werkte ik voornamelijk aan interim opdrachten en trainingen. Als dochter van een technisch specialist en een verzorgende ken ik zowel de techniek als haar gebruikers. Het kunnen begrijpen van beider belangen is me als het ware met de paplepel ingegoten.

Verbinden en duurzame relaties

Mijn passie & uitdaging is het creëren van verbinding en begrip tussen deze werelden, telkens weer op nieuw. In 2009 besloot ik Wu Wise om te vormen van een eenvrouwszaak naar een bureau waar door meerdere mensen wordt gewerkt aan het leveren van demand management diensten.

Omdat samen wel zo leuk is en omdat ik geloof in langdurige relaties, die elkaar soms intensief, soms minder intensief kunnen versterken. De uitbreiding van Wu Wise maakt dat we er nog beter voor onze klanten kunnen zijn en nog beter naar hun directeuren, gebruikers en leveranciers kunnen luisteren.

Wil je persoonlijk contact dan kun je me bellen op +31 6 11 30 52 90 of mailen naar nicky@wuwise.nl.

Met hartelijk groet,

Nicky Hoenderboom

Mark van den Heuvel - Mede-eigenaar, Manager Bedrijfsvoering, Financiën

Zonder koks geen gerechten uit de keuken, zonder bediening geen restaurant en zonder mensen geen dienstverlening. Mensenwerk is niet te automatiseren.

Klassiek leveren

Omdat ik na mijn HAVO niet zo goed wist wat ik wilde en mijn beste vriend naar de Hotelschool ging, dacht ik ach waarom ook niet. Achteraf een van mijn beste keuzes.

De horeca bleek de beste plek om te leren hoe het leveren van produkten en diensten daadwerkelijk in elkaar steekt. Het is en blijft mensenwerk!

Hoeveel automatisering je er ook tegenaan gooit, het bakken van een biefstukje ‘well done, medium of rare’ vraagt om vakmanschap en verwachtingen management. Zo ook in de IT is mijn ervaring.

Front- & backoffice

Zowel in de horeca als in de IT hebben we te maken met een voor- (restaurant, sales, frontoffice) en achterkant (keuken, fabriek, backoffice). Deze twee moeten intensief samen werken om de gehele dienst naar volle tevredenheid van de klant te leveren.

Op dit snijvlak zit mijn persoonlijke kracht, waarbij mijn focus is gericht op het creëren van een geoliede machine, keuken of fabriek, die waarmaakt wat er aan de voorkant wordt beloofd.

Uiteraard kan dit niet zonder me in te leven in de behoeften van de ‘voorkant’ en me continu af te vragen wat is nu nodig. Niet om te verkopen, dat is niet mijn ding, maar om met beide benen in de modder te staan en voor klanten concreet en inhoudelijk met hun IT-contracten aan de slag te zijn.

Vakidioot

Contracten zijn saai en stoffig volgens velen. Niet in mijn ervaring en de grap is juist dat je door inzicht in alle contracten (gemaakte afspraken) heel helder & duidelijk met elkaar kunt communiceren. In een tijd waar het devies ‘afspraak = afspraak’ is, ben ik gelukkig dat veel mensen deze materie niet aantrekkelijk vinden.

Betekent veel werk voor ons, want eerlijk is eerlijk: het is een vak waarbij je veel kunt betekenen voor klanten en kunt zorgen dat het ‘avondje uiteten’ die gezelligheid brengt zoals van te voren was verwacht.

Voor straks alvast eet smakelijk en dat onze producten en diensten mogen smaken.

Wil je persoonlijk contact opnemen, dan kun je me bellen op +31 6 3816 2416 of mailen naar mark@wuwise.nl

Met vriendelijke groet,

Mark van den Heuvel

 

Afspraak maken

Mocht u door het lezen van bovenstaande een afspraak met ons willen maken over de specifieke situatie in uw bedrijf, neem dan beslist contact op via  +31 30 7 630 562contact@wuwise.nl of middels ons afsprakenformulier.