Onze klanten

KPN ITNS – Contracten op orde
Begin 2014 heeft KPN gevraagd om alle contractdossiers van KPN ITNS te inventariseren en aan te sluiten op de KPN-systemen en -werkwijzen. In drie maanden tijd hebben we alle contracten gelokaliseerd en gegevens gevalideerd op beschikbaar- en juistheid. Momenteel ondersteunen we KPN ITNS bij de aansluiting op corporate processen en systemen.

KPN NetCo Contract- & Leveranciersmanagement
In 2013 heeft de afdeling Contract- en Leveranciersmanagement heeft ons gevraagd om KPN te ondersteunen bij de hercontractering van 700 longtaildossiers /-leveranciers.

 

Met een team van 6 mensen hebben we het project True Longtail uitgevoerd.

Werkzaamheden:
Samen met strategisch partner Develop 2 Create begeleiden we Ziggo bij de samenwerking met een ICT-leverancier. Outsourcing van een ICT-functie inclusief het vormgeven van Goverance, Service en Delivery.
De bedoeling is om t.b.v. deze samenwerking een juiste basis te leggen voor een jarenlange samenwerking.

Werkzaamheden:
Samen met de mensen van NRG (Nuclear Services for Energy Environment & Health) en onze opdrachtgevers werken we aan de ICT Goverance en inrichting van de delivery organisatie.
De bedoeling is om samen met de moedermaatschappij ECN een juiste balans te vinden m.b.t. de besteding van beschikbare ICT-middelen.

Werkzaamheden:
Samen met de mensen van Lantor en onze opdrachtgever werken we aan de ICT Goverance.
De bedoeling is om samen met een leverancier tot een stabiele levering van ICT-functies te komen, binnen acceptabele performance waarden en grenzen en ook voldoet aan financiele eisen.

Ineke Bezembinder en Ellen Tacoma:
Onze ICT issues zijn door Wu Wise geanalyseerd, uitgewerkt in een advies én naar volle tevredenheid opgelost. Dankzij het professionele advies en de persoonlijke support werken wij nu een stuk prettiger met onze systemen. Wu Wise gaat een stap verder door écht naar je te luisteren en creatief mee te denken in oplossingen.

Henk van Rooijen – Manager KPN IT Mobile:
Het afgelopen anderhalf jaar heeft Wu Wise mij geholpen om de samenwerking met onze suppliers op een hoger niveau te brengen. Wu Wise beschikt over veel ervaring op dit onderwerp en zorgt daarnaast voor originele en creatieve inzichten om de samenwerking te verbeteren.

 

Hanny van Keulen – Organisatie Adviseur
Ik heb Nicky leren kennen als een prettige en zeer deskundige docent.

 

 

 

 

Sanne Kroon – Hoofd Communicatie BlinN

Wu Wise heeft ons geweldig geholpen om inzichtelijk te maken waar onze problemen zaten en ook nog gezorgd voor een partij die eea kon oplossen.